Rotterdam

Nieuws

De nog verse Rotterdamse stadsdichter schreef zijn nieuwste stadsgedicht in het licht van de aankomende Tweede Kamerverkiezingen. In het gedicht beschrijft Derek Otte de ziel van Rotterdam, een stad waarin het niet uitmaakt wat je afkomst of geloof is.

Lees meer...

Zin in een leuk uitje met de kinderen tijdens de voorjaarsvakantie? In de bieb is er van alles te doen.  We zetten het voor je op een rijtje.

Lees meer...

In het kader van de 82ste Boekenweek nodigt de bibliotheek een aantal bekende schrijvers uit, onder wie Ernest van der Kwast, Nelleke Noordervliet, Kader Abdolah en Marjan Berk.

Lees meer...

Met de Media Ukkie Dagen vraagt Mediawijzer.net jaarlijks aandacht van ouders en (professionele) opvoeders voor het belang van mediaopvoeding van kinderen van 0 tot en met 6 jaar. Speciaal voor de Media Ukkie Dagen (31 maart tot en met vrijdag 7 april) hebben we voor Rotterdamse basisscholen en voorschoolse instellingen een aantrekkelijk aanbod. Een ouderbijeenkomst door een specialist media, gratis of met 25% korting!

Lees meer...

Werk jij in het onderwijs? Kom dan op woensdagmiddag 15 maart 2017 naar de Conferentie Digitale Geletterdheid. Van 13.00 uur tot 17.30 uur wordt een middag vol verdieping en praktische tips op het gebied van digitale geletterdheid verzorgd.

Lees meer...