Nieuws

In de Centrale Bibliotheek geniet je bij Muziekweb altijd al van je favoriete muziek, maar vanaf nu kun je ook terecht voor de collectie van het Nationaal Pop Instituut. Muziekweb voegt de meer dan 15.000 cd's toe aan haar eigen collectie. 

Lees meer...

Op 1 oktober veranderen de voorwaarden van het Plusabonnement. In dit nieuwsbericht lees je hier alles over.

Lees meer...

Voor het Kinderboekenweekfeest op 7 oktober 2018 zijn we op zoek naar vrijwilligers. Help jij ons mee? Geef je dan voor 19 september op via het onderstaande formulier.

Lees meer...

De Kinderboekenweek, 3 t/m 14 oktober, draait dit jaar om vriendschap. Rond dit thema zijn er veel gezellige activiteiten in de bibliotheken en natuurlijk het grote Kinderboekenweekfeest in de Centrale Bibliotheek. Alle activiteiten zijn gratis. Dus kom langs en neem je vrienden mee!

Lees meer...

Geïnspireerd op het boek #GIRLBOSS van Sophia Amoruso, zetten Bibliotheek Rotterdam en Hogeschool Rotterdam sinds 2017 elke twee maanden een ambitieuze vrouw in de spotlights in de nieuwe theaterserie #Girlboss. Deze girlbosses weten wat ze willen en zetten alles op alles om hun dromen te verwezenlijken. Ook dit najaar staan er twee hele leuke ondernemers op het podium.

Lees meer...