Zoek een activiteit

#Girlboss: Rens Kroes

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, girlboss

#Girlboss: Rens Kroes

22 Nov

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In november staat Rens Kroes in het Bibliotheektheater en geeft zij volop inspiratie voor een bewuste en positieve levensstijl.

Rens groeide op in Friesland, waar haar grootouders een biologische boerenbedrijf hadden en haar moeder voedingsdeskundige is. Al snel kreeg Rens interesse voor gezonde voeding. Ze startte een blog met voedingsadviezen en recepten dat meteen een succes werd. Rens schreef columns voor de Glamour, verscheen als fooddeskundige bij RTL Boulevard en schreef onder andere haar boeken Powerfood en On the Go, dat tevens is verschenen in de Verenigde Staten en Australië.

In haar nieuwste boek, Rens - mijn lifestyle guide, vertelt ze over haar jeugd en over het opgroeien in Friesland. Wat is Rens’ visie en werkwijze, wat zijn haar drijfveren? Hoe ziet haar dag er uit en hoe past ze haar drie pijlers; gezonde voeding, ontspanning en beweging toe? In haar boek legt ze uit hoe je groener en kritischer kan leven door gebruik te maken van bepaalde producten, maar toch goed voor jezelf kan blijven zorgen.

Laat je inspireren en stel aan Rens jouw vragen tijdens de tiende editie van #Girlboss. Na afloop zijn de boeken van Rens te koop bij Boekhandel Donner en signeert ze graag jouw exemplaar!

  • Toegang: v.a. €8,75
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: via Eventbrite