Zoek een activiteit

Schrijflab (9+)

Van 15:00 tot 16:30 | Centrale Bibliotheek | jeugd, workshop

Schrijflab (9+)

12 Jan

Altijd al een boek willen schrijven, maar weet je niet hoe? Volg dan deze leuke schrijfworkshop gegeven door Stichting van Broek tot Boek.

Ken je Katinka uit het boek Hoe ik per ongeluk een boek schreef van Annet Huizing? Katinka wil schrijfster worden. De verhalen komen zomaar op in haar hoofd. Maar ze weet niet goed hoe ze de verhalen op papier moet zetten. Dus gaat ze op schrijfles bij haar overbuurvrouw die schrijfster is. Heb jij niet zo’n buurvrouw? Geen probleem! Want vanaf 12 mei kan je in de Centrale Bibliotheek meedoen met het SchrijfLab door Carla Scheepe-Belksma. Leer schrijftechnieken, train je schrijfspieren, onderzoek, experimenteer en voor je het weet schrijf jij ook een boek! Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in.

Het thema is: Hoe zorg je dat de lezer blijft lezen? Over pageturners en cliffhangers.

Wil je alvast inspiratie? Leen dan het boek: Hoe ik per ongeluk een boek schreef!

Over Carla Scheepe-Belksma
Carla Scheepe-Belksma is dichteres en geeft al jaren schrijfworkshops aan kinderen en volwassenen, waarbij ze vaak creatieve druk- en maaktechnieken gebruikt. Klik hier voor meer info.

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Uitgeverij Lemniscaat.

  • Locatie: Centrale, 2e verdieping (jeugdafdeling)
  • Tickets: €2,50 leden/ €5,00 niet-leden. Je hebt voor elke aparte les een ticket nodig. Haal je ticket(s) aan de balie of via onderstaande button.
  • Doelgroep: Kinderen tussen de 9-12 jaar

Bestel tickets