Zoek een activiteit

Kinderboekenweek: Muzikale voorstelling met Jeroen Schipper (5+)

Van 14:30 tot 15:15 | Lombardijen

Kinderboekenweek: Muzikale voorstelling met Jeroen Schipper (5+)

03 Okt

Stil zitten is geen optie. Klap, stamp, dans en lach mee tijdens deze vrolijke voorstelling!

Ken je de liedjes van Jeroen Schipper nog niet? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Jong en oud zingen uit volle borst mee met de grappige en aanstekelijke liedjes van Jeroen. Jeroen zorgt er bij elk optreden dat het hele publiek mee danst en na afloop lachend de zaal verlaat. De liedjes sluiten perfect aan op de belevingswereld van kinderen en de muziek is voor ouders een fijne afwisseling. Eindelijk een keer een cd die van de hele familie op repeat mag!

Jeroen Schipper is een muziekdocent die eerst van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt. Vervolgens van zijn beroep zijn passie. En nu van zijn passie theatershows. De theaterconcerten van Jeroen zijn gebaseerd op de liedjes die hij in zijn werk als muziekleraar schrijft en op scholen uitprobeert. De liedjes kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek.

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (3-14 oktober). Thema dit jaar is 'Vriendschap'.  Bekijk hier het totaalprogramma.