Zoek een activiteit

Kinderboekenweek: Familievoorstelling 'Duizendpoot is moe' (VOL)

Van 10:30 tot 11:30 | Slinge | jeugdtheater

Kinderboekenweek: Familievoorstelling 'Duizendpoot is moe' (VOL)

09 Okt

Buren Duizendpoot en Krekel zijn uitgenodigd voor een feestje. Maar kunnen buren ook vrienden zijn?

Duizendpoot en Krekel krijgen een uitnodiging voor een vriendschapsfeest. Je mag alleen komen als je een 'echte vriend' meeneemt. Duizendpoot en Krekel zijn buren maar kun je dan ook vrienden zijn? Er moet wel een feestlied gemaakt worden. Krekel gaat meteen aan de slag, de andere dingen kan Duizendpoot wel doen. Maar dan.... gaat er opeens iets mis! Wat nu? Een grappige voorstelling over vriendschap en samenwerken.

Deze voorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joyce Turek en wordt gespeeld door Theatergroep Jong Belegen.

• Leeftijd: 6-12 jaar
  • Toegang: gratis, maar je hebt wel een ticket nodig. Verkrijgbaar in de bibliotheek of via onderstaande button.

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (3-14 oktober). Thema dit jaar is 'Vriendschap'.  Bekijk hier het totaalprogramma.