Zoek een activiteit

Zomerexpo en speurtocht: ‘Dino’s bestaan niet’ (4+)

Van 10:00 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek | jeugd

Zomerexpo en speurtocht: ‘Dino’s bestaan niet’ (4+)

14 Jul / 25 Aug

Een spannende familietentoonstelling en speurtocht naar het boek ‘Dino’s bestaan niet’ van Mark Janssen.

Dino’s bestaan niet! Of toch wel? Ontdek het in deze interactieve expo waarin niets is wat het lijkt. Met prachtige illustraties uit het gelijknamige boek van Mark Janssen en een megagrote Dino, als je heeeeeel goed kijkt!

Speur mee en win!
Bij deze expo hoort een toffe speurtocht die je zowel in de Centrale Bibliotheek als de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde, Ommoord , Overschie en Schiebroek kunt doen. Kom langs, speur mee en haal gelijk een stempel voor het Jeugd Vakantiepaspoort. Dat is nog niet alles: Onder de speurders verloten wij, samen met Uitgeverij Lemniscaat, een gesigneerd boek ‘Dino’s bestaan niet’. Let op: in de zomervakantie hebben de vestigingen Overschie en Schiebroek gewijzigde openingstijden. Ook zijn de bibliotheekmedewerkers niet altijd aanwezig. Kijk dus voor je de speurtocht wil gaan doen even bij de openingstijden. 
 
Zomeractie
Word jij deze zomervakantie lid (of ben je al lid) dan krijg je een cadeautje (zolang de voorraad strekt). Tot 18 jaar is lid worden gratis, dus waar wacht je nog op.

  • Locatie: Centrale Bibliotheek + mini-expo en speurtocht in de bibliotheken Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde, Ommoord, Overschie en Schiebroek
  • Datum: 14 juli t/m 25 augustus 2018
  • Toegang: gratis
  • Tijd: tijdens openingstijden

Deze activiteit is onderdeel van het Jeugd Vakantiepaspoort 2018 en georganiseerd in samenwerking met Uitgeverij Lemniscaat.