Zoek een activiteit

Creatief met taal (2-12 jaar)

Van 14:30 tot 15:30 | Delfshaven | Gratis, Jeugd, Voorleeshalfuurtje

Creatief met taal (2-12 jaar)

14 Nov

Vind jij het belangrijk dat je kind bezig is met taal? Kom dan op woensdagmiddag naar de bibliotheek! Er wordt iedere week voorgelezen, gespeeld met taal en geknutseld.

Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend of mooi verhaal? Voorlezen is niet alleen gezellig en leuk, het prikkelt ook de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en vergroot de woordenschat. Daarom wordt er iedere week voorgelezen voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

De oudere kinderen gaan op hetzelfde moment op een speelse manier aan de slag met taal. De ene keer doen ze een speurtocht door de bibliotheek, de andere keer maken ze een woordzoeker of spelen ze een spelletje met bekende personages uit kinderboeken.

Aansluitend kunnen alle kinderen creatief aan de slag. Met steeds weer andere materialen maken ze de mooiste kunstwerken, passend bij het thema uit het voorgelezen boek.

• Toegang: gratis

Evenementen herhalingen