Zoek een activiteit

Lezing: En toch is alles wat we doen natuur AFGELAST

Van 14:30 tot 16:00 | Ommoord

Lezing: En toch is alles wat we doen natuur AFGELAST

15 Maa

Ontdek hoe mooi en zinvol de natuur kan zijn tijdens deze lezing En toch is alles wat we doen natuur in het kader van de Boekenweek 2018 met als thema 'Natuur'.

Bas van der Sanden en Kristel Zuiddam werken beiden als natuur en milieu educatief medewerker in Prins Alexander. Zij verzorgen een presentatie naar aanleiding van het thema 'En toch is alles wat we doen natuur.'

De natuur werkt dankzij kringlopen. Bas neemt je mee in een verhaal over kringlopen in de Nederlandse kustwateren. Als duiker en fotograaf ondersteunt hij zijn presentatie met eigen foto's uit de Oosterschelde. Een verhaal waar je nieuwe diersoorten kunt ontdekken en mogelijk ook nieuwe inzichten zal opdoen. Heb je als eens gehoord van een zakpijp of van een technische kringloop? Heb je je wel eens afgevraagd waarom er altijd genoeg te eten is in de natuur? Of ben je benieuwd naar de drijvende kracht achter dit systeem? Ontdek het tijdens deze leuke lezing! We sluiten af met de positieve rol die de mens kan spelen in dit bijzondere ecosysteem.

Deze activiteit is onderdeel van de Boekenweek. Bekijk het volledige Boekenweekprogramma hier.