Zoek een activiteit

Van 14:30 tot 15:30 | Rozenburg | Jeugd, Kaartverkoop, Kerstvakantie

Kleutertheater: 'Ik kom je opeten!'

28 Dec

Theatergroep Heldhaftig speelt ‘Ik kom je opeten!’ naar het boek van Tony Ross; een afschuwelijk grappige voorstelling over een hongerig monster.

Een enorm monster vliegt ver in de ruimte van planeet naar planeet. Hij verslindt vrolijk de bewoners als voorgerecht, waarna hij gulzig de rest van de planeet verorbert.
Dan verschijnt een mooie blauwe planeet op zijn radar: de aarde. En daar woont het sappige jongetje Tommie. Het water loopt het monster in de mond. Hij stuurt zijn ruimteschip richting aarde en brult: IK KOM JE OPETEN!

Maar kloppen de berichten over dat monster wel? En is hij echt op weg naar de aarde? Hoe gevaarlijk is hij eigenlijk? Heeft iemand hem ooit gezien?

Een prachtige voorstelling over waarheden, bananensoep en onze eindeloze verbeelding die alles groter maakt dan het daadwerkelijk is.

• Toegang: € 2,50
  • Tickets: in de bibliotheek of via onderstaande button.