Zoek een activiteit

Jeugdvoorstelling: De Wenteltoren (4+)

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Kaartverkoop

Jeugdvoorstelling: De Wenteltoren (4+)

18 Apr

Op een nacht worden de bewoners van de Wenteltoren verbaasd wakker: de toren is op zijn kant gevallen. Hoe moeten ze de toren nu weer overeind krijgen?

In torenflat de Wenteltoren wonen zes eigenaardige types. Ze horen, zien en denken van alles over elkaar, maar praten doen ze weinig. Zonder het te weten helpen ze elkaar en werken ze elkaar tegen. De warme pizzaoven van de onderbuurman droogt de was bij de bovenbuurvrouw en haar waslijn trekt continu de stoel van de achterbuurman omver. Op een nacht gebeurt er iets wonderlijks. De flat valt op zijn zijkant en alle buitendeuren zijn afgesloten. De bewoners worden wakker. Via achterom weggetjes, kastdeuren en vloerluiken kloppen ze bij de buren aan. Samen verzinnen ze een plan om de flat weer rechtop te krijgen. Gaat het ze lukken? Kunnen zoveel verschillende mensen tot één plan komen?

De Wenteltoren (4+) is een magische en beeldende poppentheatervoorstelling vol absurde situaties. Over de verwachtingen van mensen en het vermogen om met elkaar samen te werken.

• Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: v.a. €7,50
  • Ter info: kinderen en volwassenen betalen bij ons dezelfde prijs. Maar leden krijgen natuurlijk korting!
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button