Zoek een activiteit

Peutertheater Festival: AaiPet (2,5+)

Van 16:00 tot 16:50 | Centrale Bibliotheek | Jeugd, Kaartverkoop, Peutertheater Festival

Peutertheater Festival: AaiPet (2,5+)

11 Feb

AaiPet is een hilarische peutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging.

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort.
Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt.

• Toegang: v.a. €7,50
  • Ter info: kinderen en volwassenen betalen bij ons dezelfde prijs. Maar leden krijgen natuurlijk korting!
  • Ticketverkoop: via onderstaande button of aan de balie
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110

Deze activiteit is onderdeel van het Peutertheater Festival die wij van 31 januari t/m 11 februari organiseren in samenwerking met Theater Zuidplein.