Zoek een activiteit

Expo: #mylgbtqlife

Van 00:00 tot 00:00 | Centrale Bibliotheek | Gratis, Expo, Fotografie, Jongerenmaand

Expo: #mylgbtqlife

07 Sep / 01 Okt

De expo #mylgbtqlife neemt je mee langs vier thema’s: genderexpressie, genderidentiteit, Afrocaribische LHBTQI’s en roze ouderen. Bij de foto’s leggen de geportretteerden zelf uit hoe hun leven als LHBTQI eruit ziet. Vanaf september te zien in de Centrale Bibliotheek.

#mylgbtqlife is een community-based fotoproject over beeldvorming. De expo bestaat uit fotoportretten en persoonlijke verhalen van LHBTQI Rotterdammers. Deze lange afkorting staat voor: lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, queer en intersekse. Er is immers in de samenleving zoveel diversiteit die nauwelijks zichtbaar is óf die wordt weggezet als een stereotype. The Hang-Out 010 vindt dat het tijd is om te laten zien hoe divers LHBTQI’s zijn. Zo wordt Rotterdam een plek waar je nóg meer jezelf kan zijn. De expo maakt onderdeel uit van Youth Pride Rotterdam dat plaatsvindt van 21 t/m 24 september 2017.

• Toegang: gratis
  • Locatie: 1e verdieping

Deze activiteit is onderdeel van de Jongerenmaand.