Zoek een activiteit

Kinderboekenweek: Voorstelling 'Ik kom je opeten!' (4+)

Van 14:30 tot 15:20 | Hoek van Holland | Gratis, Kaartverkoop, Kinderboekenweek

Kinderboekenweek: Voorstelling 'Ik kom je opeten!'  (4+)

11 Okt

Gruwelijk eng wordt het dit jaar tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober. Met veel griezelige activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Rotterdam, zoals de voorstelling Ik kom je opeten!.

Ver in de ruimte vliegt een enorm monster in zijn ruimteschip van planeet naar planeet. Hij eet niet alleen de bewoners op; nee, hij eet ook de planeten! Dan ziet hij plotseling een mooie blauwe planeet en op die planeet woont Bennie. Het water loopt het monster in de mond. Hij stuurt zijn ruimteschip richting aarde en brult: IK KOM JE OPETEN!!! Maar klopt dat allemaal wel? Moeten we bang zijn? Niets is wat het lijkt in deze griezelige en grappige voorstelling. Ik kom je opeten! is een voorstelling van Martin Soeters naar het gelijnamige prentenboek van Tony Ross.

• Toegang: gratis (je hebt wel een toegangsbewijs nodig)
  • Toegangsbewijs: aan de balie of via onderstaande button

Deze activiteit is onderdeel van het Kinderboekenweekprogramma van Bibliotheek Rotterdam.