Zoek een activiteit

Erasmus Experience: Vrienden delen alles (9+)

Van 10:00 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek | Gratis, Zomerpret, Jeugdvakantiepaspoort

Erasmus Experience: Vrienden delen alles (9+)

08 Jul / 19 Aug

Kom deze zomervakantie samen met je Jeugd Vakantiepaspoort langs bij de Erasmus Experience en ontvang een vriendschapsarmband voor jou en je beste vriend(in)!

Nieuwe vrienden gemaakt op de camping? Vertel filosoof Erasmus wat vriendschap voor jou betekent. Neem je je Jeugd Vakantiepaspoort mee, dan krijg je een stempel en een vriendschapsarmbandje voor jou en je vriend(in). Weet je niet wie Erasmus is, kijk dan eerst even naar het filmpje op Youtube.

Wat is de Erasmus Experience?
Je hebt vast nog nooit gechat met iemand van 500 jaar geleden! Kom naar de Erasmus Experience in de Centrale Bibliotheek en leg jouw mening en ideeën naast die van Erasmus, de beroemdste Rotterdammer ooit. Praat samen over taal , geloof, gedrag en humor. Misschien ben je het eens met Erasmus, misschien niet. Maar een ding is zeker: je zult er scherper door gaan denken! De Erasmus Experience is twee-talig: Nederlands en Engels en dus ook geschikt voor internationaal publie en voor jong (9+) en oud.  Daarnaast is toegang helemaal gratis. Meer informatie: www.erasmushoudtjescherp.nl

  • Toegang: Gratis

 

Onderdeel van het Jeugd Vakantiepaspoort.