Zoek een activiteit

Van 10:30 tot 12:00 | IJsselmonde | rotterdam, lezing, ouderen

Rotterdam vanuit uw zetel:Kunst in de Wederopbouw

21 Feb

Bent u niet (meer) in staat om wandelingen door Rotterdam te maken? In de maandelijkse bijeenkomsten van 't Gilde "wandelt" u mee vanuit uw stoel in de bibliotheek.

De wandelgidsen van ’t Gilde komen speciaal voor Rotterdam vanuit uw zetel naar de bibliotheek. Aan de hand van grote foto’s worden er door de wandelgidsen verhalen en anekdotes verteld. Misschien wilt u zelf ook een herinnering delen aan een mooi Rotterdams plekje. Onder een genot van een kop koffie of thee beleeft u Rotterdam.

De bijeenkomsten vinden plaats op 18 oktober, 15 november, 17 januari en 21 februari. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel vereist.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: aan de balie van de bibliotheek, telefonisch via 010-2816368 of via onderstaande button

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met 't Gilde Rotterdam

Evenementen herhalingen