Zoek een activiteit

Girlboss #14 Jamie Li

Van 20:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, girlboss, ondernemen

Girlboss #14 Jamie Li

21 Nov

Tijdens #Girlboss vraagt Natasja Morales inspirerende vrouwen het hemd van het lijf over ondernemerschap. In het Bibliotheektheater geeft Jamie Li, beauty- en moderedacteur en oprichter van QUARTER magazine, inspirerende tips hoe je jouw ambities kan bereiken.

Jamie Li beauty- en moderedacteur en oprichter van QUARTER magazine. Ze schrijft voor tijdschriften als LINDA., Grazia, Beau Monde, Happy in Shape en natuurlijk voor haar eigen QUARTER. Hiervoor werkte Jamie vijf jaar voor mediagigant Sanoma Media waarvan vier jaar als beauty & style editor voor glossy tijdschrift Beau Monde. Jamie Li is vooral bekend van haar wekelijkse vlogs, waarin ze een kijkje geeft in haar hectische leven als moeder, zakenvrouw, vlogster en stijlexpert.

Jamie Li's eerste boek, Sexy, but tired. But sexy. was haar spraakmakende debuut waarin ze hilarisch en schaamteloos een kijkje geeft in haar leven. Het boek riep behoorlijk wat reacties op en werd door sommige recensenten als ‘seksistisch’ bestempeld. In No filter - Rauwe gedachten van een vrouw die het probeert te maken - maakt ze vrienden, fans, critici en volgers deelgenoot van het leven buiten de camera. De worstelingen van een jonge moeder, het geluk van innige vriendschappen, de struggle die real is als je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt en hoe je karma te vriend houdt.

Benieuwd hoe Jamie haar dromen als ondernemer najaagt en verwezenlijkt? En welke tips zij jou kan geven? Laat je inspireren en stel jouw vragen aan Jamie tijdens de veertiende editie van #Girlboss!

• Toegang: €8,75 leden/€11,75 niet-leden
  • Locatie: Bibliotheektheater