Zoek een activiteit

Peuterpret!: Dribbel Minishow (2+)

Van 10:30 tot 11:30 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater, jeugdtheater

Peuterpret!: Dribbel Minishow (2+)

25 Sep

Beleef samen met Dribbel een avontuur op de boerderij. Alle dieren zijn kwijt! Herkennen de kinderen alle geluiden en helpen ze de dieren terug te vinden?

Na een tournee over de hele wereld is Dribbel van Theater Terra terug in Nederland voor de Dribbel Minishow! Dribbel, naar de bekende boeken van Eric Hill, laat de verhalen uit zijn boeken tot leven komen en zingt daarbij vrolijke liedjes. Ook mag iedereen meedoen met een klompendans! Na de voorstelling is er een Meet & Greet met Dribbel.

Over Morssinkhof Terra Theaterproducties B.V.

Morssinkhof Terra Theaterproducties B.V. maakt familievoorstellingen en musicals die te zien zijn over de hele wereld, waaronder Nederland, Vlaanderen, Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Japan, China en Australië. Bekende voorstellingen in grote zalen zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en De Kleine Zeemeermin. Theater Terra is winnaar van onder andere de Zilveren Krekel, meerdere Musical Awards en onderdeel van de NRC Cultuur Top 100 in 2016.

• Toegang: €7,50 leden / €10,- niet-leden
  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Tickets: aan de balie of via onderstaande button