Zoek een activiteit

Van 14:00 tot 14:45 | Kralingen | kinderboekenweek

Jeugdvoorstelling: Donkiesnot (6+)

02 Okt

Donny houdt van dromen. Het liefste de hele dag: tijdens rekentoetsen, voetbalwedstrijden, op de achterbank en tijdens de afwas. In zijn dromen is hij een wereldberoemde ridder die strijdt voor het goede.

Wanneer Donny niet droomt is de wereld helemaal niet zo leuk. Zijn klasgenoten lachen hem uit en noemen hem Donkiesnot. Zelfs Dunija lacht dan mee, het mooiste en liefste meisje van de school. Als zichzelf durft hij er niet tegenin te gaan, maar zodra hij in zijn dromen verandert in een ridder laat hij ze doodsangsten uitstaan. Maar hoelang kun je blijven vluchten in je dromen, als de realiteit daar zo doorheen komt prikken?

In deze voorstelling kunnen linealen zwaarden worden, de tafel een paard en speel je misschien zelf wel de held. Als je durft tenminste...

• Locatie: De Nieuwe Branding
  • Toegang: gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet leden
  • Tickets: via onderstaande button

Eerder hebben De Vrouwen van Wanten 'Snorro in de klas' gespeeld onder Theater Rotterdam. Vanuit eenzelfde concept maken zij nu een geheel eigen versie geïnspireerd op het verhaal van Don Quichot.

Deze activiteit is onderdeel van de Kinderboekenweek (3-14 oktober). Thema dit jaar is reizen.