Zoek een activiteit

Zomerexpo en speurtocht: Ik neem je mee (4+)

Van 10:00 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek | jeugd, zomerexpo, zomervakantie

Zomerexpo en speurtocht: Ik neem je mee (4+)

20 Jul / 31 Aug

Ik neem je mee: een mini-expo met speurtocht naar het boek van Linde Faas. Onderdeel van het Jeugd Vakantiepaspoort.

Wie is dat jongetje in pyjama? En dat meisje met tekenpapier? Ga met ze mee langs tropische vogels, onder water en door het oerwoud. Op reis door je fantasie. Doe ook direct mee aan een doldwaze speurtocht.

Je handen, je ogen en je neus: alles heb je nodig om goed te speuren. Ben je klaar, haal dan gelijk een stempel voor in je Jeugd Vakantiepaspoort!

Deze speurtocht is ook te doen in de vestigingen: Ommoord, IJsselmonde, Feijenoord, Hoogvliet, Rozenburg, Overschie en Schiebroek.

Zomeractie
Als je deze zomervakantie lid wordt van de bibliotheek, krijg je een cadeautje (zolang de voorraad strekt)! Tot 18 jaar is lid worden gratis!

• Datum: 20 juli t/m 31 augustus 2019
  • Toegang: gratis