Zoek een activiteit

Schrijfworkshop door Winne (VERPLAATST)

Van 18:00 tot 20:00 | Centrale Bibliotheek | workshop, writenow, schrijven

Schrijfworkshop door Winne (VERPLAATST)

27 Maa

Schrijf je proza of poëzie? Doe dan mee aan deze schrijfworkshop gegeven door niemand minder dan Winne en bereid je alvast goed voor op dé wedstrijd voor jong schrijftalent: Write Now!.

Knal je met gemak een scenario uit je pen of ben je juist thuis in een heel ander genre? Van 7 januari t/m 31 maart kun je meedoen aan de schrijfwedstrijd Write Now!. Stuur je inzending via de website van Write Now. Jouw verhaal maakt kans op boekenbonnen, optredens, een schrijfopleiding, een MacBook en hulp bij de lancering van je eigen schrijfcarrière!

Vooraf kun je meedoen aan een schrijfworkshop gegeven door Winne. Winne heeft daarna allesbehalve stilgezeten. Hij werkt als docent aan de Herman Brood Academie, startte het muzieklabel Couture33 en leverde bijdrages aan tracks van collega artiesten als Ronnie Flex, Jonna Fraser, Cho & Zwart Licht. Daarnaast was Winne de laatste jaren geregeld live te zien op crossover festivals als Solar Weekend, Lowlands, NIKO. Open Air, Latin Village, Fabrique Mozaique, Oranjebitter en Mysteryland. Hiermee bevestigd Winne zijn vaste waarde als populaire hiphop artiest in het hedendaagse live circuit.

Deze workshop is verplaatst en vond eerst plaats op 6 maart.

  • Locatie: Schoolmeesterzal, begane grond
  • Toegang: €2,50
  • Tickets: Koop hier je ticket (uitverkocht)