Zoek een activiteit

Workshopserie: Solliciteren kan je leren (IJsselmonde)

Van 17:00 tot 19:00 | IJsselmonde | skvr, solliciteren

Workshopserie: Solliciteren kan je leren (IJsselmonde)

17 Apr / 29 mei

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij beter worden in (jezelf) presenteren en solliciteren? Vanaf maart helpen SKVR en Bibliotheek Rotterdam jou erachter te komen waar je talenten liggen en wat ervoor nodig is jezelf zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Solliciteren? HELP! Maar wist je dat het minder eng wordt als je je goed hebt voorbereid? Hoe? SKVR en Bibliotheek Rotterdam leren je het in deze serie workshops: Solliciteren kan je leren.

Solliciteren kan je leren
In deze workshop werk jij onder begeleiding van een ervaren docent aan jouw sollicitatie skills. In vijf inspirerende bijeenkomsten leer je waar een goede motivatiebrief aan voldoet, wat je wel en niet in je CV of portfolio zet en hoe je LinkedIn in kan zetten bij het zoeken naar een nieuwe baan!

• Locatie: Vestiging IJsselmonde (Het Ei)
  • Tijd & datum: woensdag tussen 17.00 - 19.00 uur op 17/4, 24/4, 8/5, 15/5 en 22/5
  • Tarief: €5 voor 5 bijeenkomsten (let op: je betaalt voor de gehele serie, los reserveren is niet mogelijk)
  • Aanmelden: voor 18 april via Eventbrite

Deze cursus is in samenwerking met SKVR.