Zoek een activiteit

Workshopserie: Pitch & Present (IJsselmonde | GEANNULEERD)

Van 17:00 tot 19:00 | IJsselmonde | skvr, pitch&present

Workshopserie: Pitch & Present (IJsselmonde | GEANNULEERD)

06 Maa / 03 Apr

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar en wil jij beter worden in (jezelf) presenteren en solliciteren? Vanaf maart helpen SKVR en Bibliotheek Rotterdam jou erachter te komen waar je talenten liggen en wat ervoor nodig is jezelf zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Presenteren en pitchen… belangrijke vaardigheden die jou verder kunnen helpen in het bereiken wat je wilt. Je wilt een goede indruk achterlaten en jezelf zo goed mogelijk verkopen. Voor de een gaat dit wat makkelijker af dan de ander. Voor iedereen geldt, dit kun je leren. SKVR en Bibliotheek Rotterdam hebben daar iets voor bedacht: de workshopsserie Pitch & Present.

Pitch & Present
In deze serie workshops werk jij onder begeleiding van een ervaren docent aan je persoonlijke ontwikkeling. In vijf inspirerende bijeenkomsten ontdek je wie je bent, hoe je overtuigend en zelfverzekerd overkomt en krijg je tips voor het geven van een goede pitch of presentatie. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname en is het mogelijk je op te geven voor deel 2: Solliciteren kan je leren.

• Locatie: Vestiging IJsselmonde (Het Ei)
  • Tijd & datum: woensdag tussen 17.00 - 19.00 uur op 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 en 3/4
  • Tarief: €5 voor 5 bijeenkomsten (let op: je betaalt voor de gehele serie, los reserveren is niet mogelijk)
  • Aanmelden: voor 1 maart via Eventbrite

Deze cursus is in samenwerking met SKVR.