Zoek een activiteit

Van 16:00 tot 17:30 | Hoogvliet | workshop, spokenword

Workshop Spoken Word

16 Jan

Onder begeleiding van Patrick Ribeiro leer je alles over Spoken Word en ga je zelf met woorden aan de slag!

Vanaf 16 januari kun je door een reeks workshops in vestiging Hoogvliet alles te weten komen over Spoken Word. Onder begeleiding van Patrick Ribeiro leer je wat Spoken Word inhoudt en ga je er natuurlijk ook zelf mee aan de slag. Aan het einde van alle workshops wordt er een eindpresentatie gehouden waarin je je werk kunt presenteren.

Spoken Word is heel simpel gezegd een voordracht van een (zelfgeschreven) tekst waarbij meerdere disciplines gecombineerd worden zoals muziek, theater, beweging of beeldkunst. Het verhaal en de woorden blijven altijd het belangrijkst. In vestiging Hoogvliet krijg je de kans om zelf de kunst van Spoken Word onder de knie te krijgen. De workshops leiden naar een eindpresentatie waarin je kunt laten zien wat je hebt geleerd en hebt gemaakt.

In totaal worden er zes workshops gegeven met elk een eigen thema. De workshops zijn hierdoor ook los te volgen, maar het is natuurlijk het leukst (en je leert het natuurlijk het beste) als je alle workshops volgt.

De workshops zijn gratis en vinden plaats op de volgende woensdagen: 16 januari, 23 januari, 30 januari, 6 februari, 13 februari, 20 februari van 16.00 tot 17.30 uur. De eindpresentatie wordt op zaterdag 2 maart gehouden, de specifieke tijd hiervoor wordt nog bekendgemaakt.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: stuur een mail naar bibliotheekmedewerker Ashley Margarittha (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of reserveer een ticket via onderstaande button