Zoek een activiteit

Van 00:00 tot 00:00 | Hoogvliet | Gratis, Expo, Kunst

Expo: Jos de Melker Worms in Hoogvliet

07 Jan / 22 Feb

Vestiging Hoogvliet start het nieuwe jaar met een zeer in het oog springende expositie. Kom kijken naar de werken van Jos de Melker Worms.

Jos de Melker Worms, in 1954 in Rotterdam geboren, is een autodidact die zich al jaren bezighoudt met het maken van kunst . Hij is begonnen met het maken van aquarel, geïnspireerd op vooral bloemen, en later is hij overgestapt op acryl. Vooral het abstracte werk trekt hem steeds meer. Het geeft hem de mogelijkheid om vanuit het niets, zonder een plan vooraf, een werk te laten ontstaan met gemixte technieken. Ware kleurexplosies zijn het gevolg.

Jos is keramiek gaan maken onder het toeziend oog van Gerda van der Heijden, kunstenares in Poortugaal. Gerda heeft Jos enthousiast gemaakt om met keramiek te gaan werken en hij is ontzettend dankbaar voor haar motiverende hulp en de mogelijkheid om in haar atelier te mogen werken. Al Jos’ werk is geïnspireerd door beweging in de ruimste zin. Dit kan zijn dans, sport, de vaart van een lijnenspel, de kleurencombinatie of een compositie.

Kortom, een expositie die het bezichtigen meer dan waard is!

• Toegang: gratis, tijdens openingstijden