Zoek een activiteit

Van 19:00 tot 21:30 | Centrale Bibliotheek | bibliotheektheater

Prijsuitreiking Write Now! Rotterdam

02 mei

Schrijf je proza, poëzie, scenario, spoken word of songteksten? Doe dan mee aan Write Now!, dé wedstrijd voor jong schrijftalent in Nederland en Vlaanderen.

Schrijf je proza of poëzie? Knal je met gemak een scenario uit je pen of ben je juist thuis in een heel ander genre? Doe dan mee aan Write Now!, dé wedstrijd voor jong schrijftalent in Nederland en Vlaanderen. Jouw tekst is een ticket voor een gratis schrijfworkshop én de prijsuitreiking in je regio.

Stuur van 7 januari t/m 31 maart via writenow.nu jouw tekst in en maak kans op boekenbonnen, optredens, een schrijfopleiding, een MacBook en de lancering van je schrijfcarrière! De prijsuitreiking van Write Now! Rotterdam vindt plaats op donderdag 2 mei 2019 in het Bibliotheektheater.

• Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Toegang: Gratis, je kunt je hier aanmelden.