Zoek een activiteit

ECHT! Vertel jouw verhaal

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | openpodium, echt!

ECHT! Vertel jouw verhaal

24 Feb

ECHT! geeft mensen met een mooi, grappig of bijzonder verhaal een podium. Wat is jouw verhaal?

Het idee van verhalentoneel ontstond in Amerika onder de titel ‘The Moth’. In Amsterdam werd in 2008 dit idee overgenomen. Zo ontstond daar in Theater Toomler, Echt Gebeurd; een podium waar mensen hun waargebeurde verhalen voor het voetlicht brengen. In de intieme setting van de filmzaal op de 4e etage, presenteert dichter en beeldend kunstenaar Peggy Verzett een gelijksoortig taalpodium onder de titel ECHT!. Bij ECHT! vertellen mensen op een klein podium, mooie, bijzondere of grappige verhalen die ze zelf hebben meegemaakt.

Thema: Indië

Tijdens deze speciale editie van ECHT! geven verschillende verhalenvertellers voordrachten over waargebeurde verhalen waarin Indië en Rotterdam een belangrijke rol spelen. Naar aanleiding van het verschijnen van het boek ‘Vergeten Vergeten Verhalen; Nederlands-Indië’, vertellen deze middag verschillende mensen een persoonlijk verhaal over dit onderwerp. In dit boek worden 15 verhalen verteld over families uit Nederlands-Indië.

• Locatie: Filmzaal, 4e verdieping
  • Toegang: Gratis
  • Aanmelden: Stuur een mailtje met jouw verhaalidee naar Peggy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wil je liever komen luisteren naar de verhalen? Kom gezellig langs en schuif aan!

Evenementen herhalingen