Zoek een activiteit

Van 10:30 tot 12:00 | IJsselmonde | rotterdam, lezing

Rotterdam vanuit uw zetel

15 Maa

Kun je niet (meer) deelnemen aan de wandelingen door Rotterdam? In de maandelijkse bijeenkomsten van ’t Gilde, “wandel” je mee vanuit je stoel in Bibliotheek IJsselmonde.

Aan de hand van grote foto’s worden er door de wandelgids verhalen en anekdotes verteld. In ontspannen sfeer wordt er interactie tussen de gids en de luisteraars op gang gebracht. Misschien wil je zelf ook nog een herinnering aan een mooi Rotterdams plekje delen! De wandelgidsen van ’t Gilde, Mary Onderdijk en Betty Derks, komen speciaal hiervoor naar de bibliotheek.

Uiteraard ben je ook van harte welkom als je goed ter been bent! Beleef Rotterdam onder het genot van een kop koffie of thee.

“Rotterdam is het New York van Nederland” – Fotograaf Salvatorre Akrum in het Algemeen Dagblad. In deze bijeenkomst gaat het over Rotterdam in de jaren 50.

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: via de balie van de bibliotheek of via onderstaande button

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met 't Gilde Rotterdam