Zoek een activiteit

Van 09:00 tot 10:00 | Charlois | nationalevoorleesdagen

Nationale Voorleesdagen: Voorleesontbijt in Charlois UITVERKOCHT

23 Jan

Een gezellige ochtend met het verhaal Een huis voor Harry en een heerlijk ontbijt.

De Nationale Voorleesdagen komen eraan. Daarom organiseert Bibliotheek Charlois op 23 januari een gezellig voorleesontbijt. Kinderen van nul tot zes jaar zijn van harte welkom om te genieten van een heerlijk ontbijt. De ouders mogen natuurlijk ook meekomen. Tijdens het ontbijt luister je naar het verhaal uit Een huis voor Harry, het Prentenboek van 2019. Het wordt een gezellige ochtend!

Miss Miauw
Op 24 januari kun je in Bibliotheek Charlois naar een voorstelling gebaseerd op Een huis voor Harry: Miss Miauw. Tijdens deze leuke voorstelling ga je mee op avontuur met Miss Miauw. Let op: voor deze voorstelling heb je aparte kaartjes nodig.

• Toegang Voorleesontbijt: Gratis voor bibliotheekleden, € 2,50 voor niet-leden
  • Aanmelden: Wil je met een groep komen? Bel dan even naar Bibliotheek Charlois: 010 281 61 63. Wil je als losse bezoeker komen, dan kun je via onderstaande button of aan de balie van de bibliotheek een kaartje kopen.