Zoek een activiteit

Meet & Greet met Andy Griffiths (9+) (VOL)

Van 15:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | voorjaarsvakantie, meet&greet

Meet & Greet met Andy Griffiths (9+) (VOL)

25 Feb

Schrijver Andy Griffiths, van de populaire boekenreeks De waanzinnige boomhut, vertelt over zijn nieuwste boek, De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen. Stel na afloop al je vragen en laat je boek signeren!

Andy Griffiths is een van de populairste kinderboekenauteurs in Australië. Hij schreef al meer dan twintig boeken, waaronder De waanzinnige boomhut-reeks. Griffiths werkt al jaren samen met auteur en illustrator Terry Denton. Hun boeken zijn grappig, zitten vol avonturen en soms leer je er zelfs iets van. Ze hebben veel tekeningen en weinig tekst.

De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen
Samen met Edward van de Vendel, die De waanzinnige boomhut-boeken naar het Nederlands vertaalt, komt Andy Griffiths naar de bibliotheek. Hij vertelt over zijn nieuwste boek in de reeks, De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen. Na afloop kun je vragen stellen en Andy signeert natuurlijk je boek!

Over Andy Griffiths
Andy Griffiths schrijft al zijn hele leven. Op school schreef hij verhalen voor zijn vrienden. Hij studeerde Engels aan Monash University en werd leraar Engels. Toen hij merkte dat zijn leerlingen boeken saai vonden ging hij grappige verhalen voor ze schrijven. In 1997 werd zijn eerste boek uitgegeven en tegenwoordig is hij fulltime schrijver. Andy Griffiths is getrouwd, heeft twee dochters en woont in Melbourne. Hij houdt van lezen, films, muziek, fietsen en zwemmen.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden gratis, niet-leden € 2,50