Zoek een activiteit

Van 15:00 tot 15:50 | Centrale Bibliotheek | voorjaarsvakantie

Jeugdtheater: Vos schept op (4+) - VOL

28 Feb

Vos houdt van zoetigheid, Haas eet het liefst gezonde wortels. Dan bedenkt Vos een briljant plan: hij gaat een taart maken die lekker én gezond is. Help je mee met koken?

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt nu wel vast kaartjes halen voor de volgende theatervoorstellingen. Welke dat zijn? Bekijk het hier.

'Is de soep niet goed?’
‘Er zit ui in! En prei en selderij en worteltjes.
Dat had je niet moeten doen, Haas.
Je had GEWOON soep moeten koken.’

Vers koken
Uit de keuken van Vos komen de heerlijkste geuren. Hij is een verrassing aan het koken voor Haas. Als Vos even weg is gooit Haas, stiekem, een blik in de pan. Vos is woest. Hij wil geen eten uit blik, hij kookt alleen maar vers!

Een vertelvoorstelling met vrolijke poppen, opzwepende liedjes en verse ingrediënten! In de Vos en Haas-trilogie (naar de beroemde boeken van Sylvia Vanden Heede en Thé Tjong-Khing), komt theatergroep Houtjetouwtje met het derde verhaal in de reeks: Vos schept op, een culinaire voorstelling over langs elkaar heen praten, samen koken en lekker smikkelen en smullen.

• Locatie: Centrale Bibliotheek, Bibliotheektheater
  • Toegang: Bibliotheekleden € 7,50, niet-leden € 10