Zoek een activiteit

De Rotterdamse Stadsondernemer #2

Van 13:30 tot 17:00 | Centrale Bibliotheek | Gratis, Bibliotheektheater, Rotterdam, Stadsondernemer, Ondernemen

De Rotterdamse Stadsondernemer #2

11 Dec

Ben je net gestart of heb je plannen om een eigen bedrijf te beginnen? De Stadsondernemer brengt ondernemers samen en helpt je op weg. Laat je inspireren door verschillende Rotterdamse ondernemers tijdens de tweede editie van de Rotterdamse Stadsondernemer.

Het opzetten van een administratie, financiële voordelen voor starters, vindbaar zijn op social media, personeel aannemen. Zomaar een aantal onderwerpen waar startende ondernemers mee te maken krijgt, maar zich soms geen raad mee weten. Bij de Stadsondernemer wordt door ervaren ondernemers antwoord gegeven op jouw vragen en bovendien inspiratie opgedaan voor je eigen onderneming. Op dinsdagmiddag 11 december vindt de tweede editie plaats van de Rotterdamse Stadsondernemer. Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 - 14.00 uur: Ontvangst
14.00 - 14.30 uur: Marjolein Diks over sales pitchen
14.30 - 15.00 uur: Aranka van der Voorden over (online) marketing
15.00 - 15.30 uur: Pauze
15.30 - 16.15 uur: Paneldiscussie over financiering en crowdfunding met Rabobank, Symbid, Qredits en Monsieur Saucisson
16.15 - 17.00 uur: Netwerkborrel

De Rotterdamse Stadsondernemer wordt ondersteund door MKB Rotterdam-Rijnmond, de Rabobank en De Rotterdamse Uitdaging.

• Toegang: gratis, wel reserveren
  • Locatie: Bibliotheektheater (begane grond)
  • Tickets: Via Eventbrite