Zoek een activiteit

Van 14:00 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | Gratis, Film

Film op 4: WFFR documentaire Big Cats

20 Okt

Filmliefhebbers opgelet! Kom iedere zaterdag gratis kijken naar de mooiste en leukste films. Dit keer een heel bijzondere!

Als opwarmer voor het Wildlife Film Festival Rotterdam, van 24 t/m 28 oktober in Cinerama, vertonen wij de BBC documentaire Big Cats. Deze docu onthult de geheime levens van grote katten en maakt gebruik van de nieuwste technologie en wetenschappelijk onderzoek om deze dierlijke supersterren uit de schaduw te halen. Er is een beperkt aantal zitplaatsen, dus wees er op tijd bij! De film is onderdeel van het WFFR programma 2018 en is genomineerd voor een Flamingo Award. Voor het volledige programma van WFFR ga je naar: http://www.wffr.nl/programma-2018.

Nog meer wildlife films bekijken? Dat kan! Leden van Bibliotheek Rotterdam krijgen namelijk korting op de mooiste awareness films in één doorlopende vertoning: Best of ASN Awareness. Bekijk drie meeslepende en aangrijpende films in het Best of ASN Awareness Award blok: The Last Pig, Yasuni Man en The Last Animals. Gebruik kortingscode BR2018 en betaal slechts €15 voor je kaartje.

• Duur: 58 minuten
  • Toegang: gratis