Zoek een activiteit

Van 10:15 tot 12:15 | Centrale Bibliotheek | Digisterker

Digisterker

14 Nov

Is werken met de elektronische overheid een zware opgave? Tijdens de Digisterkercursus leer je alles over het zoeken van informatie, het aanvragen van documenten en het betalen van huurtoeslag.

Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over u weet, zoals de opbouw van uw AOW. Daarvoor heeft u een DigiD nodig: uw digitale sleutel voor de overheid. In de cursus leert u hoe u DigiD kunt aanvragen en hoe u DigiD kunt gebruiken. U maakt onder begeleiding van een docent en vrijwilligers in een kleine groep van deelnemers gebruik van computers in de Bibliotheek Rotterdam. Na afloop ontvangt u een certificaat.

De cursus is bestemd voor iedereen die al met internet kan omgaan, maar wel moeite heeft met de digitale overheid. Een redelijke kennis van de Nederlandse taal is noodzakelijk om aan deze cursus te kunnen deelnemen.

• Toegang: gratis (€10,- voor het werkboek)
  • Aanmelden: je kunt je aanmelden via onderstaande button:

Nu online aanmelden

Kijk en luister naar de ervaring van de begin dit jaar gehouden cursus Digisterker in de Centrale Bibliotheek en Bibliotheek Feijenoord: