Rotterdam

Van 12:30 tot 16:00 | Centrale Bibliotheek | Gratis, Jongeren, YA

Young Adult 010 #YA010

20 mei

Ben jij een echte boekenverslinder? Kom dan naar Young Adult 010 en ontmoet je favoriete YA-auteur, boekenblogger of uitgeverij en scoor een mooi boek!

Lees jij veel en ben je benieuwd naar de wereld achter het boek? Of wil je gewoon even praten met je favoriete auteur? Dan is dit je kans! Tijdens #YA010 beantwoorden YA-schrijvers, bloggers én uitgeverijen al je vragen tijdens echte speeddates. Met een klein groepje ga je langs bij de tafel van onder andere Chinouk Thijssen, Lisette Jonkman en Emmy van Ruijven. Silvana Sodde van literair curcuscentrum The Writer's Guide (to the Galaxy) verzorgt daarnaast een korte cursus creatief schrijven.

Omdat we je natuurlijk niet zonder goodies of boeken naar huis laten gaan kun je je eigen boeken ruilen met andere YA-liefhebbers en boeken kopen van de bieb of een van de aanwezige uitgeverijen. Ook krijg je een goodiebag mee naar huis die gevuld is met allerlei goodies van onder andere Storm Publishers, Lemniscaat, Uitgeverij de Fontein en Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum. Tijdens het daten, ruilen of kopen van boeken verzorgt Roots en Routs live muziek.

Over Young Adult 010
De nieuwe reeks Young Adult 010 speelt in op de populariteit van het YA-genre. Op zaterdag 20 mei is de allereerste editie in de Centrale Bibliotheek. Vergeet niet de andere data in je agenda te zetten!

• 20 mei: Centrale
  • 23 september: Centrale
  • 18 november:  IJsselmonde
  • 27 januari '18: Overschie