Jandino naar Bibliotheektheater

Jandino2Onlangs verscheen het autobiografische boek DINO van stand-upcomedian, acteur en presentator Jandino Asporaat. Op 18 december komt hij naar Bibliotheek Rotterdam en gaat met Derek Otte in gesprek over zijn nieuwe boek DINO – Dromen met je ogen open.

Om acht uur start het gesprek, waarin de levenslessen uit zijn boek ter sprake komen. Dan vertelt Jandino voor het eerst openhartig over zijn heftige leven en succesvolle loopbaan. Volgens hem is het leven simpel: “Je komt en je gaat. Daarom, als je een droom hebt, durf die te verwezenlijken.” Tijdens het gesprek is er ook veel ruimte voor vragen uit het publiek. Wil je erbij zijn? Tickets zijn nu al online of in de bibliotheek te koop vanaf € 7,50.  Na afloop kunnen bezoekers zijn boek kopen bij boekhandel Donner en signeert hij deze.

Over Jandino Asporaat

Jandino Asporaat (1981) is een stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en imitator. Hij kreeg bekendheid door zijn humoristische talkshow De Dino Show, met daarin de vaste sketches over het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip. Jandino schrijft ook muziek en produceert theater-, televisie- en mediaproducties met zijn eigen bedrijf Het Huis van Asporaat. In 2017 gaf hij als eerste comedian van Nederland, samen met Najib Amhali, een show in een uitverkochte Kuip.

Over 'DINO'

In DINO vertelt hij voor het eerst over zijn heftige leven en succesvolle loopbaan. Trots deelt hij de moeizame weg die hij en zijn familie hebben afgelegd. Van zijn kindertijd op Curaçao tot zijn start in Nederland zonder geld en vader. Jandino Asporaat: “Door het schrijven van dit boek werd ik gedwongen het gesprek met mezelf aan te gaan waarbij ik delen van mijn leven, die ik op een of andere manier verborgen hield, onder ogen kreeg te zien, zodat deze nu echt losgelaten kunnen worden.”

Tickets bestellen

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.