Bouw je eigen game en stap in een virtuele wereld! (7+)

Van 01 mei 2024 13:30 tot 01 mei 2024 15:00

Deze workshop bestaat uit 2 verschillende onderdelen:

Gametech: Bouw je eigen game met het Spel Gamestudio van Nintendo. Geef de knoppen op je controller een eigen functie. Bouw levels, leer op laagdrempelige wijze de technologie achter de game en daag anderen uit om jouw eigen level te verslaan.

VR experience: Stap in de wereld van virtual reality, waarin de digitale omgeving grenzeloos is. Met de VR brillen kun je uit meer dan 20 spellen kiezen op het gebeid van sport en simulatie. Speel blokken weg op het ritme van een nummer tijdens Beat Saber, ontdek hoe grenzeloos VR kan zijn tijdens First steps, duik in een achtbaan of speel tennis tegen elkaar.

Locatie: Bibliotheek Nesselande
Kosten: €1,- voor leden, €2,50 voor niet-leden*
Tickets: aan de balie van de bibliotheek of via de website

*Voor deelname aan de workshop is een toegangsbewijs verplicht, dit i.v.m. het maximum aantal plaatsen dat beschikbaar is.

Woensdag 01 mei 2024

Tijdvak