Workshop: gedichten schrijven voor beginners

Van 19 april 2024 11:00 tot 19 april 2024 13:00

Zou je wel eens een gedicht willen schrijven maar weet je niet hoe? Doe mee aan de workshop gedichten schrijven in onze vestiging in Ommoord.

Onder begeleiding van een ervaren workshopleider leer je in vier workshops meer over wat poëzie is en ga je aan de slag met je eerste dichtregels. Tijdens de laatste workshop leer je hoe je je gedicht(en) mooi kunt voordragen. De mini-cursus wordt afgesloten met een gezellige poëziemiddag waarbij je je gedicht ten gehore kan brengen.

Over Daniela Montoya Jerez

Daniela is poëzie schrijver en docent: ze doceert Engels en Spaanse literatuur en heeft een master in Literature, Culture & Society. Ze heeft een grote passie voor taal en is een enthousiast verhalenverteller, liefst door middel van poëtisch proza. Ze schrijft in drie verschillende talen en heeft haar teksten op verschillende podia in Nederland gebracht.

De workshop is voor iedereen van 18 jaar en ouder. Taal: De workshop wordt gegeven in het Nederlands.

• Locatie: Leesterras bibliotheek Ommoord
  • Data workshops: vrijdag 8 maart, 22 maart, 5 april, 19 april
  • Toegang: Gratis voor leden | € 2,50 voor niet-leden
  • Aanmelden: tickets aan de balie, via de button website

Dit programma is tot stand gekomen in samenwerking met Poetry International en Cultuur Concreet / Maak mee in je wijk.

Vrijdag 19 april 2024

Tijdvak