Nationale Voorleesdagen (0-5)

Van 25 januari 2023 10:00 tot 04 februari 2023 17:00

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar een van de Rotterdamse bibliotheken. Er is van alles te doen: van gezellige voorleesontbijtjes, peutervoorlezen en meertalig voorlezen tot Slimme baby-bijeenkomsten en theatervoorstellingen.

“Maximiliaan Modderman geeft een feestje” is verkozen tot prentenboek van het jaar en staat centraal in veel van de activiteiten. Het is geschreven door Joukje Akveld , met illustraties van Jan Jutte.

Maximiliaan Modderman is alleen thuis en organiseert een feest voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen mama en papa zeggen als ze thuiskomen? Een uitbundig en herkenbaar verhaal voor alle kinderen die er weleens een puinhoop van maken.

Als je je kind in deze periode lid maakt, krijg je een grappig vingerpoppetje en een informatief Voorleesgidsje cadeau, met info over de 135 mooiste boeken voor baby's, dreumessen, peuters en kleuters.

Kijk voor meer info en het reserveren van kaartjes in de agenda op de website van de bibliotheek.

KAARTVERKOOP START BINNENKORT

Woensdag 25 januari 2023 / Zaterdag 04 februari