Open Atelier

Van 04 november 2022 16:00 tot 04 november 2022 20:00

Ben jij iemand die graag creatief bezig is, maar heb je genoeg van je (zolder)kamer en ben je op zoek naar een inspirerende plek? Of je tekent, schildert, grafisch vormgeeft of in een andere kunstvorm jezelf wilt ontwikkelen, tijdens het Open Atelier in de Centrale Bibliotheek heb je alle ruimte om aan je creaties te werken. Bovendien is de bibliotheek de perfecte plek om nieuwe ideeën op te doen.

Duik in onze uitgebreide kunstboekencollectie, maak een praatje met andere kunstenaars of loop gewoon een rondje door de bibliotheek; inspiratie genoeg! Iedere woensdag en vrijdag kan je op de Maakplaats010 terecht waar je in een ongedwongen sfeer aan de slag kan gaan en met andere creatievelingen ideeën kan uitwisselen. Wil je even iets anders doen? Doe iedere vrijdagmiddag op de Jongerenvloer mee aan Spellen! en speel de leukste gezelschapsspelletjes.

• Locatie: Maakplaats010, 1e etage
  • Toegang: Vrije inloop. Aanmelden is niet nodig.

Vrijdag 04 november 2022

Tijdvak