Rotterdam wordt groen! Tour de maquette

Van 06 oktober 2022 15:00 tot 06 oktober 2022 16:30

Met de Stadsprojecten wordt Rotterdam een stuk groener. In de bibliotheek zijn alle maquettes van de projecten tijdelijk te zien. Deze middag nemen de projectleiders je mee op tour langs de maquettes. Hoor alle details over het project en stel je vragen.

De komende jaren komt er veel meer groen in de stad. In de tentoonstelling Rotterdam wordt groen! zie je hoe bekende plekken in de stad veranderen in groene parken, pleinen en straten waar je kunt bewegen of juist ontspannen. Er zijn maquettes te zien van de acht Rotterdamse Stadsprojecten die in de toekomst gerealiseerd gaan worden. Tijdens deze activiteit is er ruimte om te luisteren naar drie projectleiders. Kies zelf over welke drie projecten jij meer wilt weten.

Deze activiteit is onderdeel van de expositie Rotterdam wordt groen! Houd de website in de gaten voor andere groene activiteiten.

• Locatie: Hal van de Centrale Bibliotheek
  • Toegang: gratis