Webinar Nationale Voorleesdagen 2022

Van 12 januari 2022 15:00 tot 12 januari 2022 17:00

Tijdens het Webinar Nationale Voorleesdagen krijgen pedagogisch medewerkers, leerkrachten en bibliotheekmedewerkers praktische tips van Erik van Os en inspireert Janneke Schotveld ons met leesplezier.

Over Erik van Os

Erik van OsSinds 1992 verschijnen er van Erik van Os kinderboeken, liedjes en versjes (onder andere voor Sesamstraat en De Boterhamshow) die hij meestal samen schrijft met zijn vrouw Elle van Lieshout. Hun prentenboeken worden wereldwijd uitgegeven en staan met grote regelmaat  in de Prentenboeken Top 10 van de Nationale Voorleesdagen.
Erik van Os vertelt tijdens deze lezing over het prentenboek Heertje en Meneertje en geeft praktische tips.

Over Janneke Schotveld

Janneke SchotveldJanneke Schotveld schrijft sinds 2007 kinderboeken, ze is het meest bekend van de serie Superjuffie. Maar ook Villa Fien, Hotel Kindervreugd, Oma ontsnapt en Botje hebben hun weg naar vele kinderen gevonden.

Tijdens deze lezing staat leesplezier centraal. Hoe maak je als leerkracht tijd voor het voorlezen en leesplezier meegeven aan de leerlingen. En hoe kan je het leesplezier meegeven aan de leerlingen terwijl ze thuisonderwijs krijgen?

• Toegang: gratis
  • Aanmelden: https://nl.surveymonkey.com/r/VLCRRQC