Peutervoorlezen (2-4 jaar)

Van 03 december 2021 10:30 tot 03 december 2021 11:00

Speciaal voor peuters wordt er elke dinsdag-, woensdag-,  donderdag- en vrijdagochtend voorgelezen op de jeugdafdeling in de Centrale Bibliotheek. Kom ook en ontdek waar het verhaal deze keer over gaat!

Laat je kind kennismaken met de verhalen over Kikker en zijn vriendjes, prinses Arabella en anderen. Er wordt steeds uit een ander boek voorgelezen. De verhalen gaan over onderwerpen die passen bij de leeftijd van jouw kind.

Voorlezen is een echte win-winsituatie: het is niet alleen heel leuk voor de kinderen, maar ook goed voor hun taal- en spraakontwikkeling. Voorlezen prikkelt de fantasie, stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden en heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen. Een verantwoord uitje met de kinderen dus!

• Locatie: jeugdafdeling, 2e verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: niet nodig

Bibliotheek Rotterdam volgt de geldende coronamaatregelen. Kijk hier voor meer informatie.

Vrijdag 03 december 2021

Tijdvak