Jeugd Vakantiepaspoort | Erasmus-doe-kaart

Van 17 juli 2021 10:00 tot 28 augustus 2021 17:00

Erasmus vond het belangrijk om het beste uit jezelf te halen en aardig te zijn voor een ander. Doe met hem mee en steek je handen uit de mouwen met opdrachten passend bij zijn ideeën!

De naam Erasmus heb je vast vaker gehoord. Maar wie is het? Desiderius Erasmus is een wereldberoemde Rotterdammer. Zijn boeken hebben onze wereld veranderd. Ze hebben grote invloed gehad op de vrije samenleving waarin wij nu leven. En ook al leefde Erasmus 500 jaar geleden zijn ideeën zijn nog steeds actueel.

De Erasmus-doe-kaart kan gehaald worden samen met een stempel bij de Erasmus Experience.

Natuurlijk ben je ook welkom om meer te ontdekken in de interactieve expositie, maar hou er rekening mee dat dit niet mogelijk is bij drukte i.v.m. de 1,5 meter maatregel. Wij hopen op je begrip!

• Toegang: gratis
  • Locatie: Centrale Bibliotgheek, derde etage
  • Openingstijden: ma 13.00 - 17.00 uur, di/wo/do/vr/za 10.00 - 16.00 uur
  • Meer informatie: erasmushoudtjescherp.nl

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM en houden we 1,5 m afstand. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als je klachten hebt. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen.

Zaterdag 17 juli 2021 / Zaterdag 28 augustus

Tijdvak