Taalcafé Hoogvliet

Van 03 december 2021 10:00 tot 03 december 2021 11:30

Wil je beter Nederlands leren spreken? Tijdens het Taalcafé oefen je samen de Nederlandse taal. Een taalvrijwilliger van Bibliotheek Rotterdam helpt jou en de andere deelnemers.

Voor wie?

Je kan deelnemen aan het Taalcafé als:

• Je in Rotterdam woont;
  • Het Nederlands niet je moedertaal is;
  • Je minimaal taalniveau A1 hebt. Dit betekent dat je een basiswoordenschat hebt. Je begrijpt eenvoudige, korte zinnen en kan een eenvoudig gesprek voeren.

Hoe ziet een bijeenkomst eruit?

Je praat met een groep deelnemers en een taalvrijwilliger van Bibliotheek Rotterdam. Samen bespreek je hoe het gaat. Soms lees je een tekst of doe je een spelletje.

• Toegang: gratis.
  • Aanmelden: niet nodig

Natuurlijk volgen wij de coronamaatregelen van het kabinet. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de coronamaatregelen die bij ons gelden.

Vrijdag 03 december 2021

Tijdvak