Eureka (4+)

Van 13 oktober 2021 14:30 tot 13 oktober 2021 15:20

Eureka! (4+) is een wonderlijk, beeldend verhaal over een meisje van acht dat de wereld zélf wil ontdekken. Vol reacties, replikaatjes en raketten!

Eureka wil buiten spelen, rennen en springen, maar vooral vliegen. Ze droomt ervan om astronaut te worden. Dat heeft ze niet van een vreemde. Haar vader is namelijk de handigste uitvinder die je je kunt voorstellen. Het hele huis is dan ook één grote werkplaats. Hij gebruikt zijn talent vooral om zijn dochter te beschermen tegen de boze buitenwereld. Zo wordt Eureka ingepakt in een Op-blaas-regenjas om botsingen te verzachten en draagt ze verplicht Goede-weg-schoenen die na school meteen naar huis lopen.

Haar vriendje Mo is de enige die begrijpt dat Eureka ECHT wil vliegen. Samen bedenken ze een list om te kunnen spelen en zelf te bouwen aan een eigen Fladder-raket. Bestemming: Gevaar! Als dat maar goed afloopt…

Makers
Knars is een jong theatercollectief, in 2012 opgericht door Jeroen Molenaar en Nynke Gabeler. Beide studeerden af in Beeld en Geluid aan de Hogeschool der Kunsten Den Haag. Samen maken ze beeldende poppen- en objecttheatervoorstellingen. Het observeren van mensen en hun dagelijkse bezigheden vormt de inspiratie voor nieuwe verhalen. Wat maakt een mens tot een mens? In een collage van beeld en geluid vertellen ze eigentijdse verhalen.

  • Toegang: gratis voor leden, €2,50 voor niet leden.
  • Tickets: aan de balie of via de button.
Natuurlijk volgen wij de coronamaatregelen van het kabinet. Tussen de zitplekken is 1,5 m afstand. Waar je kunt plaatsnemen is aangegeven. Daarnaast is er desinfectiemateriaal en zorgen wij voor een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de coronamaatregelen die bij ons gelden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Datum

Woensdag 13 oktober 2021

Tijdvak

Van 14:30 tot 15:20

Locatie

Onderwerp

Jeugd

Bestellen

Bestel tickets

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.