De Rotterdamse Stadsondernemer #10

Van 08 juli 2021 14:00 tot 08 juli 2021 17:00

Elke ondernemer kijkt ernaar uit om weer andere ondernemers te ontmoeten en van elkaar te leren. Op donderdagmiddag 8 juli kan het weer!

Op donderdag 8 juli vindt de jubileum editie van de Rotterdamse Stadsondernemer plaats in de Centrale Bibliotheek Rotterdam.

Tijdens deze tiende editie kun je met vijf succesvolle Rotterdamse managementboek schrijvers in discussie over: groei en innovatie in tijden van verandering. Een thema dat juist nu na ruim anderhalf jaar COVID extra van belang is.

Onze sprekers:

• Justin Jansen en Tom Mom auteurs van het nummer 1 managementboek van dit moment: "Naar een gezond groeibedrijf in vijf stappen - Succesvol zijn en blijven in tijden van verandering"
  • Sylvia Vrugt, auteur van "Op koers op karakter"
  • Cor de Graag, auteur van "Ondernemers zijn net mensen"
  • Co-auteur Dorien van der Heijden van "De strategie van de Kreeft - Bouw aan echte vernieuwing"

Je krijgt elke auteur te spreken in een kleine ronde tafelsetting met 10 tot 15 andere ondernemers. We houden uiteraard rekening met de dan geldende RIVM maatregelen, maar garanderen dat het event sowieso doorgaat.

Schrijf je nu alvast in en profiteer van de Early-bird korting! Je betaalt nu slechts € 9,95 voor de toegang van het event en de borrel inclusief hapjes en drankjes.

De Rotterdamse Stadsondernemer is het kennis & innovatieplatform voor en door Rotterdamse Groeiondernemers. Kennisdeling, inspiratie en netwerken staan bij onze events centraal. Stichting De Stadsondernemer wordt ondersteund door ondermeer: Gemeente Rotterdam, Ondernemen 010, Rabobank Rotterdam, Boekhandel Donner, MKB Rotterdam Rijnmond, Epic in the Running, NianConsultancy, Tryb Video & Event Marketing en Founding Partner: Bibliotheek Rotterdam.

• Locatie: Hoogstraat 110,
  • Toegang: € 9,95 (Early bird, geldig t/m 1 juni), € 17,50 (regulier ticket)
  • Aanmelden: via Eventbrite

Donderdag 08 juli 2021