Film 4 Kids: De geheime tuin (6+)

Van 20 augustus 2021 13:30 tot 20 augustus 2021 15:07

Als de ouders van de 10-jarige Mary Lennox overlijden, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. In het grote landhuis ontmoet ze haar zieke neefje Colin, die eigenlijk niet het huis uit mag. Samen gaan ze op onderzoek uit in honderden kamers en uitgestrekte tuinen. Daar ontdekken ze een mysterieuze deur die toegang geeft tot een geheime tuin die sinds de dood van haar tante niet meer open is geweest. Gebaseerd op het boek van Frances Hodgson Burnett.

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!
In de zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek gratis genieten van mooie, leuke en spannende films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op de mooiste kinderboeken. Deze zomer draaien we echte klassiekers. Kom en geniet van Paulus de Boskabouter, Bolke de Beer of Winnie de Poeh. Of laat je meeslepen door Alice in Wonderland, Junglebook of The Neverending Story!

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis