Film 4 Kids: Paulus de Boskabouter (AL)

Van 16 augustus 2021 13:30 tot 16 augustus 2021 14:45

Kom genieten van 12 verhaaltjes waarin Paulus de Boskabouter samen met de andere bewoners van het grote bos spannende avonturen beleeft. Met o.a Het verhaal van Laurens, Joris is verlegen, Eumenia regenworm, Anti verlegenheidsactie en De holle boom. Gebaseerd op de boeken van Jean Dulieu.

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!
In de zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek gratis genieten van mooie, leuke en spannende films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op de mooiste kinderboeken. Deze zomer draaien we echte klassiekers. Kom en geniet van Paulus de Boskabouter, Bolke de Beer of Winnie de Poeh. Of laat je meeslepen door Alice in Wonderland, Junglebook of The Neverending Story!

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis