Film 4 Kids: Het Jungleboek (6+)

Van 13 augustus 2021 13:30 tot 13 augustus 2021 14:58

Kom genieten van het wereldberoemde verhaal over het kleine mensenkind Mowgli, dat in de jungle van India wordt opgevoed door wolven en de wetten van de wildernis leert kennen. Tijdens zijn spannende avonturen ontmoet Mowgli onvergetelijke wezens zoals Baghiera de zwarte panter, Baloe de beer en Kaa de slang. Gebaseerd op het boek van Rudyard Kipling.

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!
In de zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek gratis genieten van mooie, leuke en spannende films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op de mooiste kinderboeken. Deze zomer draaien we echte klassiekers. Kom en geniet van Paulus de Boskabouter, Bolke de Beer of Winnie de Poeh. Of laat je meeslepen door Alice in Wonderland, Junglebook of The Neverending Story!

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

  • Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: via de button

Datum

Vrijdag 13 augustus 2021

Tijdvak

Van 13:30 tot 14:58

Locatie

Onderwerp

Jeugd

Bestellen

Bestel tickets

© 2019 - Bibliotheek Rotterdam

Voer uw gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord in.