Film 4 Kids: Ernest & Celestine (6+)

Van 09 augustus 2021 13:30 tot 09 augustus 2021 14:46

De kleine muis Celestine is van jongs af aan bang gemaakt voor de grote, boze beer Ernest, maar eigenlijk gelooft ze er geen snars van. In haar droomwereld zijn een beer en een muis dikke vriendjes. Maar dat vinden de andere muizen maar raar. Als ze elkaar tegenkomen, worden ze vrienden. Het verhaal van twee tegenpolen die tegen alle verwachtingen en vooroordelen in toch vriendschap weten te sluiten is hartverwarmend en wordt met vaart en humor verteld. Gebaseerd op de boeken van Gabrielle Vincent.

Kom lekker wegdromen bij een jeugdfilm!
In de zomervakantie kun je in de Centrale Bibliotheek gratis genieten van mooie, leuke en spannende films voor kinderen. Allemaal gebaseerd op de mooiste kinderboeken. Deze zomer draaien we echte klassiekers. Kom en geniet van Paulus de Boskabouter, Bolke de Beer of Winnie de Poeh. Of laat je meeslepen door Alice in Wonderland, Junglebook of The Neverending Story!

Natuurlijk hanteren wij de maatregelen van het RIVM. We houden 1,5 m afstand. De zitplekken zijn aangegeven in de bibliotheek. Daarnaast zorgen wij voor desinfectie en een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de veiligheidsmaatregelen die worden getroffen. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren wel online een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

• Locatie: Filmzaal, 4de verdieping
  • Toegang: gratis